Privatlån


Låna pengar - Bäst i test
Låna pengar:
1. Norwegian Mer info »
2. Advisa Mer info »
3. Compricer Mer info »

Privatlån är ett lån där du kan låna pengar utan att sätta något i säkerhet för ditt lån. Ett så kallat lån utan säkerhet. Privatlån kallas även blancolån och konsumtionslån ibland. Blancolån är förmodligen det gamla namnet medan konsumtionslån egentligen nog är ett samlingsnamn för alla lån utan säkerhet. Men med privalån menar man oftast lån från ca 2000kr upp till 350000kr som du kan ta för att göra vad du vill med i princip, dom frågar oftast inte vad du ska ha pengarna till och det enda som krävs är att dom gör en kreditprövning på dig och att dom genom den tror att du kan betala tillbaka lånet.

Oftast är det så att du måste vara över 18år och att du ska ha en inkomst på minst ett bestämt belopp. Om du behöver låna pengar snabbt så kan privatlån vara ett bra alternativ, du bör dock jämföra olika långivare och deras räntor för att hitta ett så billigt lån som möjligt då det finns ganska mycket pengar att spara där. Sen bör du självklar se till så du kan betala av lånet en dag också.

Privatlån med betalningsanmärkning

Privatlån med betalningsanmärkning är inte alltid så enkelt men det finns några långivare där det kan var värt ett försök och göra en låneansökan i alla fall. Det finns självklart fler än dom vi listar och dom vi listar är bra några tips på långivare som vi vet ibland kan låna ut pengar trots betalningsanmärkning.

Privatlån direkt

Privatlån direkt är till exempel ett privatlån där du gör en ansökan direkt online på nätet och där sen pengarna betalas ut direkt. Det förutsätter dock att lånet blir godkänt så klart, samt att du har en bank som långivaren kan betala ut direkt till, om du inte lånar av samma långivare som du har din vanliga bank hos det vill säga.

BILLIGA PRIVATLÅN

Billiga privatlån, hur hittar man det då? Jo till exempel genom vår jämförelse tabell där vi listar privatlån utifrån den ränta som dom utger vara sin lägsta möjliga. Dom brukar skicka med ränta från och det är den vi tar och jämför mot varandra. Sen kan du själv jämföra den effektiva räntan om du vill de.

Privatlån - Låna pengar