BILLÅN

BillånBillån är ju precis som det låter, ett lån som man tar för att köpa kunna köpa en bil. Ett billån kan se ut på lite olika sätt. Ofta är det så att man måste betala en viss procent själv i en så kallad kontantinsats för att få ett billån. Resterade del kan man alltså ta och låna upp med hjälp av ett billån som ofta är lite billigare än till exempel ett privatlån. Det är därför man ofta väljer ett billån framför ett vanligt lån utan säkerhet (det vill säga ett privatlån) då det ofta är dyrare, men där kan man istället låna hela summan. Om bilen inte kostar mer än 350000kr det vill säga.

Låna till bil

Låna till bilSka du låna till bil så är ett tips att du läser igenom våra guider kring just billån. På den här sidan du befinner dig nu så försöker vi samla alla våra inlägg och sidor om just billån. Ett av våra uppskattade inlägg är låna till bil där vi har skrivit lite mer om vilka alternativ det finns när man ska låna till bil. Alltså inte bara ”vanligt” billån.

———————————————————

1. Billån – Bank Norwegian

Bank Norwegian har inget ”vanligt” billån men däremot ett privatlån upp till 400.000kr. Vilket täcker in dem flesta bilar. Bank Norwegian är ett helägt bolag av flygbolaget Norwegian som du förmodligen redan känner till.

——————————

Mer om billån

Lämna en kommentar

Why ask?