LÅNA PENGAR - TOPPLISTA 2016

Låna pengar: Ränta från Belopp
1. Norwegian 4,99% 5000-500000kr Mer info »
2. Advisa 1,95% 10000-400000kr Mer info »
3. Compricer 3,75% 5000-400000kr Mer info »
4. Lendo 3,45% 5000-400000kr Mer info »
5. ICA Banken 4,70% 50000-350000kr Mer info »
6. Ikano Bank 3,50% 20000-350000kr Mer info »
7. SEB 4,18% 20000-350000kr Mer info »
8. Thorn 9,90% 5000-50000kr Mer info »
9. L'easy 9,90% 5000-50000kr Mer info »

OBS! Klicka på Mer info för dagsaktuella räntor.


Låna pengar snabbt online på nätet

Jämför smslån och andra typer av snabblån

Smslån / Snabblån Kostnad från Belopp
1. Vivus 0kr* 50kr-6000kr Mer info »
2. Ferratum 0kr* 500kr-10000kr Mer info »

* = Gäller enbart första lånet.

(Listan uppdaterades senast torsdag 2012-01-12 kl 18:00)

..för fler lån, se till exempel smslån, billån, snabblån, kreditkort, bolån.

Låna pengar snabbt

Låna pengar snabbt kan man göra direkt online. Vissa betalar ut samma dag till vissa banker medan vissa tar någon så kallad bankdag. Det vill säga helgfria vardagar. Men när man ska låna pengar snabbt bör man verkligen fundera på om man behöver ta det lånet. Kan du betala tillbaka det efter den betalningsplanen du får? Vid till exempel smslån, snabblån och andra små lån kan det vara så att pengarna ska tillbaka till dom inom 30 dagar. Klarar du det? Det är frågor man bör ställa sig innan man ska låna pengar snabbt.

Låna pengar online och jämför lån kan du läsa om hur du gör här på Låna pengar. Vi skriver olika typer av lån och jämför lån så att du enkelt ska kunna hitta banker och långivare som har dom lån du är ute efter. Vi lånar inte själv ut några pengar utan tipsar endast om långivare som kan ansöka om lån hos och som du kan ställa frågor till om dina lån. Vi listar även såna som samlat ett antal långivare och banker för att ställa dom mot varandra så att du får ett riktigt billigt lån. Bankerna och långivarna får helt enkelt slås om att få låna ut pengar till dig.

Låna pengar kan du enkelt göra online på nätet idag. Dock är det svårt att få en bra överblick över alla lån och hitta ett billigt lån och det är där Låna pengar kommer in i bilden. Vi försöker göra lättöverskådliga jämförelse tabeller så att du kan jämföra just det lån du vill ta.

Låna pengar med ett helt gratis lån

Gratis lån är det få långivare som erbjuder men det finns ändå några som gör det, till första gångs kunder. Ditt första lån hos dom är helt gratis, ingen ränta och inga avgifter. Du kan låna mellan 50kr och 4000kr helt gratis mellan 1 och 30 dagar.

Låna pengar med ett privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhe t där du helt enkelt kan låna pengar utan att lämna något i pant kan man säga.

Låna pengar med kreditkort – Jämför kreditkort

Låna pengar med ett vanligt kreditkort är kanske ett av dom enklaste sätten att låna pengar. Då har du ju helt enkelt ett kreditkort med en vis kredit på som du kan handla för. Krediten kan till exempel ligga på 25000kr och då har du möjlighet att bara genom att trycka på kredit när du drar kortet låna pengar av dom som du har ditt kreditkort hos. Jämför kreditkort gör du enkelt under sidan Kreditkort här på Låna pengar.

Låna pengar till bil med ett billån

Låna pengar till bil kan du göra med ett billån. Ett billån skiljer sig en del från vanliga lån men det går även att låna pengar till bil med ett vanligt privatlån, det vill säga ett låna utan säkerhet. Då kan lånet ibland bli lite dyrare med lite högre ränta men det passar ändå vissa bättre än ett vanligt billån. Ett privatlån (lån utan säkerhet) brukar vara ett låna mellan cirka 10000kr och 350000kr. Även om mindre lån egentligen är privatlån, det vill säga lån utan säkerthet, men dom kallas oftare för smslån eller snabblån.

Låna pengar till bostad med bolån eller privatlån

Låna pengar till bostad gör man oftast med bolån där räntan oftast är lägst. Men ett bolån tar långivaren / banken bostaden som säkerhet för lånet vilket gör att lånet blir billigare än vid ett så kallat lån utan säkerhet (tex privatlån). Men i vissa fall kanske man behöver ta ett lån utan säkerhet (tex privatlån) för att köpa en bostad för att till exempel kunna finansiera en kontantinsats.

Smslån

Smslån (även kallat snabblån och mobillån ibland) är ett lån där du kan låna pengar med ett enkelt sms och få pengarna insatta på ditt konto direkt. Dock är smslån ganska små lån (beroende på vad man jämför med så klart) och lånetiden är även den ganska kort. Du kan ofta låna mellan 50kr upp till 10000kr och kan låna dom mellan 1dag och 90dagar. Vissa av långivarna går det dock att förlänga lånet obegränsat med gånger. Vilket så klart kostar pengar men gör så att man kan skjuta betalningen framför sig.

Kreditkort

Kreditkort är ett bankkort med kredit helt enkelt. Många bankkort har kredit redan från början. Med kredit har du helt enkelt att låna direkt via kortet och får automatiskt en faktura på avbetalningen.

Bolån

Bolån är ett av dom lånen vi har en del information om. Främst grunderna så att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta den informationen du letar efter. Vill du läsa mer om bolån så hittar du det i menyn under just bolån.

Sparkonto

Ett sparkonto borde alla ha och har man inte något så borde man skaffa ett när man får möjlighet till det. Då vill man så klart ha ett sparkonto med den bästa sparräntan. Då kan du besöka vår sida där vi jämför sparkonton så du kan se lite exempel på olika typer av sparkonton och vad du får för ränta.

Lån utan säkerhet

Lån utan säkerhet är precis som det låter. Ett lån du alltså kan ta utan att lämna något i säkerhet för lånet. Du kan ju till exempel ta ett bolån och ta din bostad som säkerhet för lånet och på så sätt tar din långivare / bank en mindre risk och lånet bli på så sätt lite billigare genom billigare ränta. Men då har din långivare / bank din bostad som säkerhet och kan sälja av den om du inte sköter dina lån.

Låna 3000 kr

Låna 3000kr kan man kanske behöva göra för att betala räkningar någon månad när man fått några oförutsägbara räkningar och behöver låna pengar för att kunna betala dom innan sista betalningsdag för att slippa dra på sig betalningsanmärkningar. Eller så kanske man vill köpa något i förväg och vet att pengar är på väg in som man kan betala av lånet med vid ett senare till fälle. Under Låna 3000kr kan du hitta länkar till lite olika långivare där det finns möjlighet att låna till just det.

Låna 4000 kr

Låna 4000kr kan man kanske behöva göra om man ska betala oförutsatta kostnader som kan uppkomma när man precis som av med lönen kanske. Kanske får man fler räkningar än vad man räknat med eller så kanske diskmaskinen har gått sönder? Hur som helst så finns det tillfällen då vi behöver låna en liten summa pengar så snabbt som möjligt. Då kan kanske ett smslån / snabblån på 4000kr passa perfekt. Se dock alltid till att du ha en plan för hur du ska kunna betala tillbaka lånet så såna små lån ofta sträcker sig över en ganska korttid.

Privatlån
Privatlån är ett lån som oftast ligger mellan runt 5000kr och sen upp till 350000kr. Räntan är oftast lite dyrare än om du lägger något i säkerhet för ditt lån. Som bolån och billån för att ta två exempel där du oftast lägger din bostad eller bil i säkerhet för lånet och på så sätt får ner räntan något på grund av att långivaren då tar en mindre risk. Ett privatlån är således ett lån utan säkerhet. Ibland kallas även smslån och liknade smslån och snabblån för privatlån. Om det stämmer går att diskutera men oftast är såna lån ännu dyrare än ”vanliga” privatlån.

Kontantinsats

Kontantinsats är ibland även kallad handpenning och är till exempel femton procent av vad du köper en bostad för. Du måste alltså lägga femton procent kontant när du ska ta ett bolån. I vissa fall går det att låna pengar till en Kontantinsats. Om din inkomst är tillräcklig för att kunna få ett privatlån och ett bolån. Prata med din långivare för mer info. Många erbjuder båda två alternativen. Till exempel ICA banken som du hittar länk till under långivare.

Internetlån

Internetlån, vad är ett intenetlån? Ett Internetlån är oftast ett lån du helt enkelt tar direkt på Internet. Du ansöker om lånet direkt på Internet och får sen utbetalningen till sin bankkonto. Du behöver inte besöka en fysisk bank eller annan typ av långivare alltså. Dock skiljer dessa villkor väldigt mycket från långivare till långivare.

Kontakta din bank eller långivare för råd om din ekonomi och dina lån.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Why ask?